“Allan Olsen på afveje”. Solokoncert i Thorøhuse Forsamlingshus 22. februar 2020. Læs om koncerten her på hjemmesiden under Koncerter.

Forsamlingshus med masser af fordele for gæster i alle aldersklasser. Lys og venlig, klassisk festsal afsluttet af stor bardisk og sceneområde. Stor fleksibilitet i indretningen af salen, vælg selv mellem mindre spredte grupper af borde/stole og fx buffet, eller skab en traditionel stemning med festlige langborde.

Fra salen er der direkte adgang til stor, vestvendt terrasse med pragtfuld udsigt over Torøs strandenge og Lillebælt. For de mindste er der mulighed for at fange krabber fra broen, gynge eller hoppe i vandet små 100 m væk. For alle er der smukke traveture rundt om Torø.

Klik her og læs om alt det, du gerne vil vide inden din fest.


Koncerter                                                            

Forsamlingshuset fungerer løbende som spillested for orkestre fra nær og fjern. Vi har i gennem mange års kontinuerlige indsatser efterhånden fået skabt en folkemusikscene, som tiltrækker publikum fra hele landet.

Derfor tilbyder vi ved mange af koncerterne en udvidet billet med en to-retters menu, skabt af den lokale kok. 


Atmosfære

Se de stemningsfulde omgivelser, der danner rammen om mange mindeværdige arrangementer. Både store og små gæster vil elske rammerne om din fest. Med udsigt til strandengen og naturhavnen med de små fiskekuttere omkring hagebroen. Ganske ofte afbrydes stilheden kun af mågerne eller de børn, der fisker krabber fra broen ved siden af forsamlingshuset.

 

 

 


Besøg Thorøhuse Bylaug

Klik på billedet for at se mere om alle de fine initiativer i landsbyen, der pulserer af liv og projekter. Bylauget arbejder blandt meget andet med naturbevaring, områdebeskyttelse og byudvikling.

Senest har lauget fået skabt en traskesti hele vejen langs kysten ind til Assens havn. Det er i det hele taget værd at følge Bylaugets aktiviteter, hvis man kommer jævnligt på egnen. Man kan finde fin og opdateret information om foredrag, lokale begivenheder i løbet af årets gang, statusoplysninger på arbejdet med renoveringen af badebroen, og meget mere. 


KLIK HER