Mynsterland i Thorøhuse Forsamlingshus

fredag d. 27. september.

Mønsterland.jpg

Pladsen på den lille scene i forsamlingshuset bliver trang, når det 12 m/k store danske Mynsterland ensemble fredag d. 27. september optræder i Thorøhuse Forsamlingshus. Mynsterland siger om sig selv:

Mynsterland er mønsterbrydere på den danske musikscene: de vil bevise at pop-musik ikke behøves at laves af én mand på en computer, men derimod har bedre af at blive lavet i fællesskab med akustiske instrumenter mellem hænderne.

De lader sig inspirere af den danske folkemusiktradition og balancerer elegant på skuldrene af 300 års musikhistorie, hvilket giver deres nutidige ørehængere en tyngde og forbundethed med det universelt menneskelige.

Orkesteret, der består af et dusin unge mennesker, har med deres bragende sceneenergi, medrivende udstråling, og passion for at lave musik, der kommer alle ved, bevist sig som forgængere for den akustiske musiks frembrud og som noget fuldstændig unikt.

Koncerten bliver som sædvanligt med mulighed for spisning af en 2-retters menu kl. 18. Koncerten begynder kl. 20. Billetterne til koncerten koster 150 kr. Menuen koster ligeledes 150 kr., og billetter bestilles på tlf. 22871053.

Allan Olsen solo d. 22. feb. 2020 i Thorøhuse Forsamlingshus

klokken 20.00. Er allerede udsolgt